I gotta feeling.

Oh susie say what's on your mind.


Hallå!

Lyssnar på musik nu och kollar bilddagboken, facebook och lite mail's.. Helt okej, är på väldigt segt humör, dvs trött, men annars är det bra.
Fick tillbaka so arbete idag sen 3 veckor tillbaka ..(om det ens räcker?), det gick bra, inget överdrivet bra så, men jag är nöjd.. Sen fick jag tillbaka mitt spanska prov igår och på det fick jag också helt okej på, så proven har ju hittills visat sig bra, vilket är tur!


Idag har det vart bra i skolan, typ inga lektioner men dem som var, var bra.
Kom hem vid kvart i 3 ungefär och kokade kaffe och har chillat sen dess pga av mitt sega humör, pluggat lite, spelat tv spel, försökt lära mig att smälla tuggumi, men det går inte så bra, samma som med att vissla, jag kan inte det  heller, jag måste lära mig det.. Haha fyfän.

Skall inte göra så mycket mer nu, kanske plugga lite, får se om jag pallar.. Sen läsa lite ur Jack Reachers boken, den är så bra !

Godnatt alla och sov gött.

Hadet Fedt Tiep.

763
Yespear out !

låååångt inlägg bara för att alla wieners gråter över att jag "aldrig skriver", fyfän.

Hallå!

Har just käkat lite utav pappas goa maccaroner och köttfärssås som smakade cury även ifall det inte var någon curry i den.. Bra Jesper, bra smaklökar..  Lirar lite Angel på gitarr utav Matt Nathansson också, Nev den knäckarn lärde mig idag i skolan, han är sjukt bra på gitarr, hela han är grym iförsig.. Haha.
Idag har det vart helt okej i skolan, blev lite fundersam över mitt sätt att vara som klasskamrat i "blyga" tjejers ögon idag, men jag tyckte det va sjukt bra att höra kritik från sånna personer man aldrig kan väntas få kritik av, cred till dem! Jag "intog" försvarsställning först mot det, men förstod deras perspektiv senare och att sedan smsa mig och fråga hur jag mådde efteråt var väldigt snällt av dem.

Jag skulle säga att dagens citat var gjort av Rydell; "Men hallå, det är mitt levebröd" i en helt som vanlig "osammanhängade" situation.. Haha.

Jag måste bara mitt i all text rekommendera en bok jag läser, det är en deckare, i pocket-utgivning (tyvärr då, enligt Julia Olofsson, haha, bara vi 2 fattar..), den finns i en serie som är gjord av Lee Child, serien kallas "Jack Reacher" och handlar om en man som tjänstgjort i armén men sedan bangar och "luffar" runt i USA, en mycket bra serie, även om jag bara är inne på min andra bok nu så är serien sjukt bra. Just denna bok heter Gisslan.

Tilllbaka till dagen; Kom hem vid kvart i 3 på ett ungefär, kokade kaffe, chillade vi datan en stund och sen gick till Olle för att han och hans familj skulle kolla när vi lirade och min mamma ;"LagMorzan" (världens ända och bästa), inte kunde klära idag pga av ett innebandy möte. Vi var vid Torås skolan i Vallda vid typ halv 6, bytte om och lirade match, det gick bra, 6 sjukt bra lirare "dock" (Rydells ord), men vi lirade hyfsat ändå. Vi mötte Sandös juniorlag som dem skall ställa upp i DM för herrar iår.. Lycka till äger jag bara.. Haha dem kommer inte ha en chans.. Vi lirade 3-3 mot dem, vi kunde vunnit, men vi lirade lite för o-organserat, dvs att vi aldrig riktigt etablerade ett lir i det hela, men det löser sig på vägen, tur att det bara var en träningsmatch.

Detta var då min sköna Onsdag.

Skall göra en grej nu som jag är sämst på men älskar att göra ; sjunga.
Godnatt alla och sov gött !

Hadet Fedt Tiep.


Yespear out !

Langar iförsig lite bilder från våren, sommaren / 09 .

234
Emma på musikalen.

47

Rydell på fotbollsgrej för 9 :orna.


345
Jag och världens bästa vän från skolavslutningen.

364

Min andra bästavän,någon gång under sommarlovet, sjukt snygg !

4563
2 Underbara vänner under Emmas konfirmation i maj hemma hos Emma.76547
Jag och kungarna Nev och Olle i skara med min underbara familj.

321q3

Olle sovandes påväg till Västervik med oss i somras.


232
En go bild från Eskilscupen med Olles goa familj någon datum i Juli.

87w2
Molander män och Carrle den tokstollen till going på Dreamhack dagen efter skolavslutningen, sjukt kul var det, nästa somar också boys?

65435

Suddig bild, men på lille Tobbiie på dreamhack ! Sjukt nice !

8765434

En väldigt trött bild på mig och Olle från i somras.

984

Avslutar bildupplägggrejen med en bild från mig och Emma innan skolavslutningen när jag hjälper hon så flitigt med pluggandet, grum lärare är jag, haha! Emma ser så go ut koncentrerad!

Aja, som sagt, Yespear out!

Du behöver inte vara arg..

Hey!

Har precis tryckt i mig en Don Micaelo, dvs en sjukt god pizza, nice såhär efter träning! träningen gick la helt okej, rätt seg idag, vet inte varför.. Blir förhoppningsvis bättre nästa vecka!
Lyssnar nu på lite musik, Perfect by Simple Plan och lite All Time Low, sjukt bra !

Nu skall jag borsta tänderna och värma mina sjukt grymma "pung" tofflor (enligt Emma och Emelie), hur goa som helst, luktar iol och är varma i typ 2 timmar, 2 minuter i micron och sen är du varm för resten av kvällen, haha !

Ska som sagt sova nu, så sov gött och godnatt alla !

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out !
23456

speed dial- Mitchel Musso

Hallåheyhej!

Har just ätit lite och kollat Hannah Montana, sjukt bra! Haha.
Skolan funkade la idag, rätt segt så, hade prov i matte och so, det gick la förhoppningsvis bra.
Idag ska jag bara chilla och plugga lite, sen skall jag städa huset och sen träna. Min bror fyller år idag också, grattis till han!
Dem som har lika lite och göra som mig kan ju slå mig en pling.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out !
3456

Everybody is free to wear sunscreen- Baz Luhrmann

Hallå!

Dricker kaffe nu med vaniljsmak och lyssnar på forever young, har precis pluggat engelska också, så nu är jag färdig helt med min book report, sjukt härligt !
Skolan var la sådär, orkar inte ta upp "allt" eller vad man säger, men det funkade, thank you for music, för det har jag gjort hela dagen idag, pluggat och lyssnat på musik.

Matteprov imorgon, tydligen "fittsvårt" enligt nev och Alex, så får la se vad som kommer, haha.
Sen so förhör, no också för den delen, skall nog gå bra, inga större risker att det kommer gå dåligt, har pluggat regelbundet , så är inte speciellt orolig.

Nu skall jag förmodligen in till kungsbacka med Olle, har inte vart med han på typ 4 dar nu så.. Kanske träffa casandra en sväng, men det får bli fika först med världens bästa Olle.

Hadet Fedt Tiep!

Yespear out !

we love spotify, that's why we created sharemyplaylist.com.

Hallå!

Ber först om ursäkt för halvdan uppdatering, men så är det ibland!
Igår så va jag på seg humör, förmodligen sen i fredags, men jag vaknade som sagt vid 12, var hemma och åt sjukt god tacos pappa hade gjort! Sen vid 7 så åkte jag ner till kiosken och var med Emelie och Nathalie, så drog Nathalie så kom Basta, så drog vi 3 hem till Rydell och kollade när han lirade cs (han är "lite" beroende av det)", efter han hade ägt några boys på servern så kollade vi film och åt bullar, mysigt! Vi drog hem vid halv 1 typ och sen satte jag mig vid datan en stund til typ halv 3 sen så somnade jag gott min goa säng, haha.
Idag skall jag plugga mycket, har att göra i so och no, skall förmodligen om jag pallar skriva lite engelska också.
Skulle egentligen träffat Hanna idag men det går ju tyvärr inte tack vare alla läxor som är sådär roliga att göra på helger.. Fyfän.
Nu ska jag äta lite frukost och ta en kopp kaffe till det!

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out !

gödt

Heyheyhey!

Sitter och pratar i telefon med Casandra nu, nice.
Idag har det vart rätt chill, skolan var helt okej, Kristin är tillbaka men matteläraren Caroline va på kurs så vi hade värsta goingen på matten, Timbaland typ, sjukt go!
Sen gick jag hem och pratade lite grann med min bror, han är bra !

Sedan chillade jag och åt lite spaghetti, bacon och köttbuller, sjukt gött ! Efter det så kom Olle till mig så drog vi till Lindälv för träningsmatch mot Srö, matchen gick sämst men palla bry sig eftersom det bara va träningsmatch, haha.
Kom hem vid halv 10 och nu dricker jag nyponsoppa.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out !

RSS 2.0