Kärleksbrev

Det finns människor som funderar på hur ens liv kommer att avslutas. Men desto mer, på vad som händer efter. Det är också tveklöst att det finns människor som fruktar döden, mer än allt annat.

Vissa säger att världen kommer att sluta i eld.
Vissa säger i is.
Och vad jag har smakat av lust, så håller jag med de som förespråkar eld.
Men om vår vackra värld måste gå under två gånger, så tror jag vet nog av hat att säga att destruktion genom is, är också bra.
Och det skulle räcka. Räcka för att ödelägga den planet som vi känner den. Men inte räcka för att jag någonsin skall kunna sluta älska dig.

Det är varken is, eld eller döden jag fruktar som mest.
Om du stannar hos mig livet ut, behöver jag inte himlen.
Kärleken har över överrumplat mig, den vackraste saken i världen har givit mig vingar, så flyga måste jag.

För mig är det komplicerat att hitta ord för det hjärtat mitt känner, ty du är den som pusslat livet mitt ihop. Du som får mitt hjärta att le, du som får mitt hjärta att bulta, du som får mitt hjärta att älska likt aldrig förr. Det är du.
Dock jag har försökt genom de brev jag skickat. Det sägs att av alla brev är kärleksbrev de
lättaste att skriva & det ända som krävs är kärlek. Jag hoppas att det för dig är omöjligt att betvivla den passion jag känner för dig, min älskade.

Det är varken is, eld eller döden jag fruktar som mest. Att mista dig är för mig det mest oroväckande som existerar. Min kärlek till dig kommer förevigt att vara, men min älskade, att dela den med dig, nu, imorgon & alla de andra dagar jag kommer älska dig utav hela mitt hjärta, skulle förgylla mitt liv till fullo.
Med all min kärlek, förblir jag ditt hjärtas riddare.
8543
Hadet Fedt Tiep.


Yespear out!



I stora sorger brister hjärtat, eller förhärdas.

Det är konstigt att fundera på, hur liten plats en människa tar på jorden, betydligt mindre än ett träd i skogen. Men ändå ett så stort tomrum hon lämnar efter sig, ett tomrum inte en hel värld kan fylla & mitt hjärtats bitar är så små att de kan ledas genom ett nålsöga. Med all min kärlek, min älskade. Jag saknar dig så.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!


RSS 2.0