Hjärtat är bara ett organ, eller?

Kan jag få tillbaks mitt hjärta, tack?

Mitt hjärta är i din ägo. Verkligheten svider.
Löven på träden är inte längre gröna, inte heller brandgula. Det oroväckande faktum är att det inte längre finns några löv på träden, de är borta, borta med vinden.
Nu känner jag av det igen, den där oroväckande känslan alltför nära hjärtat.
Kärleken är underlig, precis som mycket annat på denna jord.
Känslor, varför?
Du är svår, alltför svår.
Mina drömmar svävar mig bort. Sluta.
Jag har givit dig mitt hjärta sedan länge nu, min älskade.

Stränderna lockar mig, men att stå ute i kylan med dig är det vackraste jag vet.
Med eller utan dig?
Vem väljer, du eller jag? Du & jag?
Kyssarna fashinerar mig. Hur många känslor samtidigt kan bli påverkade utav att två läppar möter varandra?
Du ger mig allt bara genom att andas.

& så lejonet förälskade sig i lammet

Änglar finns.

Det är med darrande underläpp, skrynklig haka och en heder som heter duga, jag presenterar, min Olle.
Min Olle, min vän, min ängel.

Måhända att ni ser en bild utav min vän någon gång, en bild på en kille i tonåren, en kille vars ansikte är en aning aristokratiskt, bilden är till största del redigerad utav olika effekter & såhär långt in i den omedvetna analysen utav bilden har ni redan uppmärksammat att min vän ser väldigt bra ut.
Dessvärre är det svårt att se rakt in i Olles tankar genom en bild. Jag som haft turen att känna honom så länge som 6 år har fortfarande problem ibland med att tolka hans tankar. Det är en utav de saker som gör Olle till Olle, han är så totalt oförutsägbar, helt underbart.
Min Olle har problem med sömnen. Han kilar i sängs vid 1 på kvällen och stiger upp 6 timmar senare vid vardagar. Vid första mötet under dagen frågar jag hur det är med honom och han svarar: “Gissa?... Trött.” Han sover som ingen annan människa jag känner.
Jag gillar nyvakna Olle. Ansiktet har ännu inte fått tillbaka sina drag. Allt är lite på sniskan, håret på ända, hans påsar under de vackra ögon han har är större än någonsin, hjärnan är dessutom exakt en och en halv sekund efter rörelserna. Han förstår först efter en stund vad hans kropp faktiskt sysslar med.
Min Olle är glömsk, skulle ibland till och med kunna kalla honom disträ, men min Olle är dessutom extremt smart, brådmogen & tänkande.
När Olle blir stor lär han, mot sina förhoppningar om framtiden, bli skräddare. Detta kan jag med stor säkerhet säga med tanke på att varenda gång mitt hjärta är brustet, har han, med sina fantastiska egenskaper, lyckats lappa ihop det.

Olle tillhör en sort utav änglar, den sort bara få utav oss här på jorden får möjlighet att träffa.
Jag är obeskrivligt lycklig utav att ha Olle i min närvaro.
En ängel har inga fiender, men om ängeln skulle ha några skulle de också vara mina. Jag vill oavsett vad fred, men om min Olle går i krig, följer jag efter.
Det är med honom jag vill vara förevigt ung, för en sådan kärlek jag har till min vän har inget bäst före datum.

23456987654

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!


Brustna hjärtan, champange & saknad

Jag har i ärlighetens namn ingenting att skriva...Eller?
Min mage kurrar, mina tankar forsar, mina tår är kalla & mitt hjärta är varmare än någonsin. Hjärtat bultar & ögonen mina fylls av tårar. Jag tycker om, jag gillar & jag älskar. Jag förnekar, jag accepterar, jag känner & jag avskyr.
Upplysning, förståelse, utveckling, erfarenheter. Jag har massor att skriva, egentligen. Jag känner bara helt ärligt inte för att skriva någonting, eller?
Så som stjärnorna lyser på himlen lyser mitt ansikte upp.
Helt plötsligt reflekteras solen i vattnet framför mig, vännen som jag aldrig hade står till sidan utav mig med boken. Jag längtar, jag vill & jag hoppas. Alla ser men ingen hör. Konstant tvingad till att höra böner, hur helvetets jävlar klagar på att det är för varmt & hur flickan älskar att vara kär.
Lite lätt drar jag upp korken för att fira, men finns det någonting att fira? Skönheten som hon är, står & stirrar förvånat, & odjuret som jag är skäller jag. Skäller över människornas böner, deras missnöje. Ånger börjar klättra upp längs min rygg medans jag skäller. Vännen som jag aldrig hade står & försöker skydda kärleken från mitt raseri. Jag känner hur ilskan tar över, jag går emot honom och slår ihjäl honom. Han förtjänade det verkligen inte, men jag gjorde det ändå.

Ögonblicket fastnar & den vackra ängeln kysser mig lätt i pannan.
Jag är förlåten. Jag är upplyst, jag har förståelse, jag har utvecklats & jag har erfarenhet.
Tack.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

Please don't leave, marry me

Jag må vara en människa som väljer att reflektera kring det mesta här i livet. Men en sak som jag ofta funderar över är hur det kommer sig att världens människor väljer att vara så elaka?

Enligt mina erfarenheter och omedvetna observationer så får jag intrycket utav att vi som individer här på denna jord är genuint elaka mot varandra.
Människors agerande vid ett möte lägger med automatik personen i fråga i ett arkiv, i ett fack. Där hennes fördomar speglar människan. Såhär känner jag att människor världen om väljer att göra med allt man får möjlighet till att göra. Varför kan man inte göra det med dessa människor som väljer att vara elaka? -Jo, för att det dessvärre existerar hos alla.

Humankapitalet kan hävda att det inte är det simplaste att inte vara arg, jag håller med de som hävdar detta. Dock så kan man alltid välja att se saken ur två perspektiv och jag tror att det i ett långsiktigt perspektiv kan och kommer gynna dig som person om motgångar existerar i ditt liv. Det kommer att få dina ljusa stunder lysa ljusare, precis som den klarblåa himlen i april.

Jag älskar människor, jag är väl medveten om att människan i sig kan vara kapabel till precis vad som helst men det är fortfarande en utav de saker som gör oss till de vi är. Även om vi är feta, långa, smala, starka, svaga, bruna, svarta, vita, smarta, dumma, snälla, elaka så kommer vi alltid bajsa, äta och sova.
Elakheter såsom kränkande kommentarer kring utseende eller personlighet osv finner jag oerhört fel. Dock så är allt beroende på hur den sociala kompetensen hos individen som mottagare väljer att tolka budskapet. Det är en utav de saker som skapar grunden för en större del utav de elakheter som finns, missförstånd mellan människor.

Det spelar i teorin ingen roll om vilket sammanhang detta handlar om, om det är mellan två 10-åriga flickor som bråkar över dockor eller om det är politiker som förmedlar sina åsikter. Dessa missförstånd kan dessutom missgynna dig då du kanske väljer bort en möjlighet som du kanske skulle ta till dig.

Betänk detta du just läst, och lagra det någonstans uppe i ditt huvud och ta fram det då dina motgångar möter dig.

12345654
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

RSS 2.0