you'll never walk alone

Godnatt!

Ligger här nu i min sköna säng med laptopen i knät, underbart!
Den nästa aktivitet för min del idag blir att sova, ska bli skönt, har egentligen vart trött hela dagen, förstår inte på mig själv ibland.. Haha.
Nu kom en förfrågan från en anonym angående hat, personen i fråga ber mig skriva om hat, tja, då kan jag nog för första gången erkänna att jag inte känner hat mot någonting som är personifierat. Personen (de anynoma som bett mig) kan väl skriva en kommentar om vad ni vart med om och hur ni känner, så skalll jag lära mig och sedan skriva så bra jag kan.

Nu skall jag sova, sov gött alla.
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

no schooool

Godkväll!

Är för tillfället väldigt glad då jag vet om att det inte är någon skolan imorgon pga av vädret osv, så det ska bli skönt att få sova imon!
Är mer eller mindre i extas då jag spelar gitarr som en imbecill och "gillar" alla statusuppdateringar på facebook så min data laggar, roligt liv Jesper.. Haha.
Ska förmodligen lira lite tv-spel nu så detta blir sista inlägget för dagen.

Sov gött.

Hadet Fedt Tiep.


Yespear out!

Saknad & sorg

I miss you.

En enkel mening, engelska uppenbarligen, inte speciellt svårt att översätta till svenska.

Meningen talar om för mig att en person saknar mig.

Vad betyder det? Saknad?

Saknaden i mina ögon för en person är alltid som med allting annat beroende på vem det är man saknar, påverkan ligger oftast i hur länge man känt personen i fråga osv.

Saknaden är likt kärlek en sak inom oss människor där den känslomässiga nivån är djupare än vanligt. Att känna saknad utav en medmänniska kan vara otroligt påfrestande och känslorna blir ibland så utsatta för denna sorg som uppstår att man som människa inte klarar av saknaden.

Saknaden inom ämnet kärlek är ofta aktuellt inom vår värld, om du förlorar någon du älskat, oberoende på vad personen gjort dig eller hur du upplever människan nu utanför erat förhållande så känner du ändå någon slags saknad inom dig. "Någonting fattas" är en term man ofta använder när du fått insikt om dina känslor då du förstått situationen och accepterat den.

Bortsätt från den otroliga, vackra kärleken så finns saknaden hos oss människor vid ett farväl som alltid kommer finnas i denna värld, människor dör. Detta är ren fakta och ingenting inom den religösa biten kommer någonsin kunna ta ifrån oss människor det, vi föds & vi dör, också en form av kärlek.

 

Detta ämne har en påverkan hos mig då jag kan fundera kring död i flera timmar utan att få ett svar. Det vill säga att jag i princip endast använder mig utav mina spekulationer kring död & saknad för att kunna vara trygg inom mig då situationerna uppstår.

Saknaden utav en människa som ej längre existerar hos oss i den fysiska formen är en saknad olik någon annan. Då vi människor kan inse en död utan en reagering som inkluderar chock så förstår man att människan faktiskt inte finns och saknaden kryper fram likt maskarna vid ett vackert sommarregn i augusti.

Det finns inget bot mot saknad när det gäller inom döden, däremot; Du kan alltid tänka på människans egenskaper och utveckla ditt liv och din saknad till en lärdom efter du insett att människan i fråga upplevt döden.

För att återgå till saknaden inom kärlek så kan man aldrig tvinga en människa att älska en, inte heller är det rätt att försöka ändra på sig själv. Vid en förtjusning från den andra personen så kommer hon/han upptäcka att det faktiskt inte är du personen älskar, utan en person du försöker vara. Att vara kär i någon man haft som sedan lämnat en, eller att vara kär i någon man "aldrig kommer få", är en utav dem värsta saker som vi människor får uppleva här på jorden då man inser att människan man är kär i liknar ett behov och är fruktansvärt beroende-framkallande.

- Olyckligt kär.

Sluta aldrig att sakna, det är en bekräftelse på människans personlighet som tacksamt funnits med tiden då personen levt.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!



wordup

Morning going's!
    Sitter vid Johan data nu, kollar på när han lirar cs, sjukt kass är han! Haha.
Vi vaknade vid 11-tiden då vi vaknar utav skratt, Johan och jag är nämligen hel konstiga i huvudet när vi är med varandra.. Bra.
   Olle vaknade anmärkningsvärt tidigt, dvs när jag vaknade.
   Ikväll så  åker viförmodligen till Onsala, ska bli trevligt.
Kanske uppdaterar senare.
234
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

Backyard Babies-Abandon

Hallå!

Sitter nu vid Yuliett's laptop under tiden hon äter med hennes familj.
Dagen har vart trevlig, vi fikade i några timmar och gick sedan hem till henne vid 4 ungefär & nu sitter jag här som sagt.
Funderar starkt på att ringa pappa och be min lille goyting hämta mig, är lite för lat för tillfället för att gå till pendeln och sedan gå hem till mig.. Haha.
Lyssnar på lite Håkan Hellström och små-nynnar på de goa låtar han gjort.
Uppdaterar senare ikväll.
543222
Bild på Yuliette
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

Juliiieeeetteeeeee

Godmorgon !

Ledsen att uppdateringen vart halvdan men sidan (blogg.se) har inte fungerat riktigt, för jag försökte publicera 3 nya inlägg igår, men varken sidan uppdaterades eller texten publicerades.
För att nämna någonting jag gjorde igår då jag inte uppdaterade er så var jag hemma hos Olle iallafall, till typ 12, trevligt!
Nu sitter jag förövrigt med min laptop i knät och funderar över lite små saker som förmodligen det kommer texter på framöver, inga ämnen nämnda och inte glömda.
Helt ärligt så sitter jag och lyssnar på min version av Free Fallinn' som jag spelade in igår, helt okej faktiskt.
Dagordningen blir förhoppningsvis följande:
- Äta frukost.
- Ta pendeln vid 1.
- Träffa Yulia på stationen.
- Ta en fika, "catch up" som man säger.
- Förmodligen gå en sväng hem till henne efter det, skall bli kul eftersom jag aldrig vart hemma hos juliette innan.
- Hem (obestämd tid).
- Äta.
- Gå till Olle.
- Ta pendeln och sedan buss till Vallda, till min sköna kusin Johan.
- Sen tillbringa natten och morgondagen i vallda.
876543
Jag på min födelsedag i somras.
Nu ska jag ta mig någonting att äta.

Hadet Fedt Tiep.


Yespear out!

John Mayer

In the middle of the pouring rain.

Hallå!
Sitter för mig själv såhär på kvälls-kvisten och spelar lite gitarr och sjunger Free Fallin' med John Mayer, sjukt bra låt för övrigt!
Jag har just duschat, väldigt skönt, som vanligt! Innan duschen tog jag en liten bit mat med Mamma och Pappa, vi diskuterade massa bra saker och det är så himla skönt att dem är mina föräldrar, inom föräldra-biten kunde jag inte haft bättre förutsättningar än dem jag har, dem är bäst.
Dagen har följt enligt planeringen, jag & Olle va vid kungsbacka runt 2 tiden då vi var på kungsmässan en sväng och träffade massa trevliga människor samt att vi kollade lite skor och kläder osv, trevligt! "Hiss" på det.. Haha gud vad töntigt det kändes att skriva så, bra..
Skämt och sido, jag och Olle satte sedan "kurs" (så att säga) mot Karma, riktigt kanonställe, kungsbackas bästa café. Efter massa roligt prat med min vän så gick vi till min frisörsalong där jag beställde tid för klippning vid fredag, inte riktigt säkert än vad jag skall ha för frisyr, om någon har något förslag så hjälp mig!
Nu ska jag gå till Olle igen.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

gött lir

Hallå igen!
Håller på att fixa mig nu som en idiot då olle kommer snart, vi ska som sagt in och fika så ni får ringa mig oom det är någonting.
Förövrigt saknar jag Nev.
876543
Hadet Fedt Tiep.


Yespear out!

Lifehouse

Morgonen vara er god i all synnerhet!
Otroligt löjlig mening om ni frågar mig.. Haha.
Godmorgon säger vi istället.
Hoppas alla sovit gott och fått sin skönhetssömn, själv har jag sovit kanon gott och levt i drömmarnas land då mina tankar var till fullo fokuserade på en sak.
t5r432
Bilder rör i ärlighetens namn ingenting med inlägget att göra förutom att jag diggar bilden då, haha.


Sitter i soffan nu och kollar på Batman, en helt okej film, en stor "award" till Jokern i filmen, dvs säga Heath Ledger, otroligt duktig skådespelare. Väldigt synd att han inte finns längre med tanke på hans talang osv, kan inte påstå att jag känner honom och därför anser jag att det är olyckligt att han dog vid tanken på hans talang. Detta säger jag mestadels för att människor i världen tycker det är synd att personer dör hela tiden pga utav deras talang för vissa saker, Micheal Jackson, Heath Ledger, Ted Gärdestad, massa människor världen kännt/känner till blir med automatik människor man ska tycka synd om när dem dör. Då anser jag att man kan göra det åt alla människor och inte värdera en människas död på den talang han/hon hade under sitt liv.

Inom loppet av någon timme skall jag äta frukost och fixa iordning lite här hemma innan jag och Olle ska in till kungsbacka och fika, skall bli härligt!
Tack till människorna jag bowlade med igår ännu en gång, ni gjorde min dag.

Nu skall jag ta mig en till kopp kaffe och sedan gå ut och ta lite luft.


yt5432r4e

Bild på mig från i somras.


Hadet Fedt Tiep.


Yespear out!


You are my everything

Godkväll.
Äter choklad som jag låter långsamt smälta i munnen då jag också funderar lite på livet, jag gissar väl att jag reflekterar för mycket ibland om saker i livet. Det är ingen positiv påverkan i de lägen då jag själv är ute och går samt filosoferar.
Kvällen har varit lyckad, helt kanon, bowlingen var jätte rolig, man kan ju som sagt diskutera mina kunskaper inom den "sporten" men jag tyckte det var roligt att göra någonting annorlunda, och i den bemärkelsen att bowla då kolla på datorn, musik, film osv är en rutin nu för tiden när man är med varandra.
Efter bowlingen var jag, Tobbe och Olle hemma hos Olle en stund till ungefär 12, lika underbart som vanligt att vara där, man känner sig verkligen hemma där.
Min alla hjärtans dag, för att kunna reflektera den så behövs egentligen bara en mening; Jag har tillbringat min alla hjärtans dag med dem 2 personerna som betyder mest för mig i hela livet.
I detta inlägg måste jag nämna min mor. Det finns människor världen över som påstår att det alltid finns någon slags religion hos någon, att det alltid finns någon eller något ting som leder en själv som individ genom livet. Tidigare har jag nämnt i en av mina texter angående religion att det inte finns, jag säger nu i ärlighetens namn att jag hade fel. Religion finns, för min mor är min religion, jag tror på min mamma & jag älskar henne över allt annat.

643
Jag älskar dig.

Nu för tillfället pratar jag med Cassandra Höglind på msn ssom är den ända som vill prata med mig, & ja, tyck synd om mig.. Haha.
Sedan konverserar jag med goingen Julia med J och inte Y på sms, en härligt tjej, det blir fika senare i veckan, skall bli trevligt!

Nu skall jag snart sova så detta får bli sista inlägget för idag.
654321
I miss summer.
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!


"han är underbar den människan, jag känner honom"


Forever on the danceflooor tiep.

Hello!
    Sitter vid datan med hög musik som alltid hos min going vän Emma. Tobbe och jag är här nu och jag fick ju "fixa" Tobbe (Jesper är stolt).. Haha.
Snart kommer Olle, och vi ska inte låta det vara osagt att han kommer fördmodligen snart då jag menar att han är väldigt långsam, men jag älskar honom ändå.
   Sedan bär det av så att säga till bowlingen, intressant det ska bli och se mina bowling-kunskaper då jag inte har spelat bowling på några år, haha.
653


Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

jävla stil..

Hallå!
Nu sitter jag här och väntar på mat, otroligt efterlängtat..
Har just spelat match, det blev 5-5 men ändå kändes det som en jävla förlust då dem vi mötte var helt superkassa men tydligen var vi också det.
Efter maten skall jag, Emma, Tobbe, Olle och Olsson in till kungsbacka för att bowla, ska bli trevligt!
Uppdaterar senare.

34567
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

kiss me.

Kyss någon!
Idag är det alla hjärtans dag, en "tradition" här i Svergie, en underbar sådan då kärlek blir spridd över landet med rosor, chokladformade hjärtan, frierier, kort, kramar, kyssar, passionerat sex osv.
Hoppas ni alla får en god dag med massor av kärlek!
Dagens planer är frukost nu snart, sen skall jag spela match i Lindälv vid 3 tiden och sedan skall jag vara med Olle, Emma och Tobbe. Så himla skönt att världens bästa vän är frisk igen, jag saknar honom så himla mycket.

Nu ropar min underbara mamma på mig som lagat frukost, jag är sjukt hungrig nu så det skall bli gott.
Uppdaterar senare going's.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

sov göttttttttttttttttttttttttttt

Sen godkväll samt tidig godmorgon!

Jag kom just hem ifrån Emma, jag har haft det kanontrevligt.
Nu skall jag sova för är helt sjukt trött, sen skall jag spela match imorgon också då det kanske inte är speciellt smart att lägga sig nu.. "Ajabaja Jesper!"..Nej, lägg av..

234

433333
Uppenbarligen trött.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

sexxxxxyyyyy biiittttchhhhhh

Hallå åter igen!
  Sitter här nu och skriver på Emmas "Braiga" data då det förmodligen kommer bli en massa stavfel i detta inlägg.
Vi sjunger till hög musik samtidigt som vi skrattar gott. Dem är så jävla underbara Emma&Tobbe!
Uppdaterar senare.
65432

76543
Underbara var ordet, ohja.
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

Heartbeats-Jose Gonzalez

Hallå igen!
Har just duschat nu och fryser som fanken, känns bara som om jag klär på mig mer och mer kläder hela tiden..Haha.
Nu skall jag snart äta och sedan gå till Emma.

Här nedan följer en text jag skrivit, "Finn din lycka"

Ta ett andetag, ett djupt sådant, smaka på det du får in i dina lungor.

Frågan som följer är då, vad känner du?

Förmodligen kommer svaret lyda någonting i stil med "det smakar väl ingenting"..? - Med självfallet en viss ton av osäkerhet då personen frågan blir ställd till reagerar eftersom det är en otroligt konstig fråga. Däremot kanske personen fliker in för att förstärka sitt svar med att det luktar någonting, då beroende på vart vi befinner oss.

Detta är en fråga man sällan blir frågad om, därför vill jag (utan att någon frågat mig) besvara denna fråga. Svaret kommer bli otroligt långt då jag tänker mig olika smaker av luften beroende på vart man befinner sig som sagt var.

När jag vissa gånger (som nu är sällan) är ute och går själv om natten då jag ser upp mot dem härliga sjärnorna som i princip gör himlen för mig om denna tid på dygnet, så stannar jag ibland upp, är tyst. Därefter följer ett djupare andetag än vanligt.     

Mina känslor blir då att det jag hör, dvs tystnaden, speglar en otrolig trygghet i mina öron. Jag känner att tystnaden i natten är den medicin som man behöver för att kunna klara alla problem du förmodligen bara lär dig utav. Världen är inte känd för harmoni och kärlek, men inte heller för ondska och sorg, dessa saker är till för att komplettera. Tystnaden då i mina öron om natten är likt ett täcke som lägger sig över alla problem och alla dagens lyckanden, känslan är så neutral vid denna tystnad.

Sedan för att fokusera på lukten, smaken. Smaken för mig är baserad på en arom jag kallar lycka.                                                     

De forna egyptierna hade en fin tanke om döden, när du skulle dö, så skulle man  bli ställd 2 frågor utav gudarna. Dessa frågor var en påverkan om du skulle till himlen eller inte, följerna löd :"Har du funnit lycka i ditt liv? & har ditt liv fört lycka till andra?".

Lycka är en sak man förmodligen inte kommer inse att man har eller haft innan du verkligen reflekterat över vad lycka är.

Lycka är också som med allting annat är beroende på vem man är som människa, men lycka för mig är någonting som kan liknas vid en känsla av att se en mycket djup mening med sitt liv. Lycka beskriver också förmågan att känna tacksamhet och trygghet i tillvaron, samt att kunna uppleva kärlek till livet och allt levande runtomkring oss. Verklig lycka är inte kopplad till materiella ting och är helt oberoende av yttre villkor. Den är baserad på en villkorslös kärlek till livet.

Värdera din lycka i mätningen i dina vänner, din familj, ditt allt, ditt liv.

Lyckan finns hos alla på något sät

Finn din lycka.

5432
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

She is beautiful-Andrew wk

Hello!
Idag vaknade jag runt 10, drack kaffe och åt en omelett som min käre mamma gjorde.
Åkte till Lindälv vid 1 tiden då jag tittade på flickor 94:or som spelade mot Capricorn, Varla förlorade dessvärre menmen.. Gick också en stund på kungsmässan och träffat Sandra som jag saknat, sen har jag träffat Mela, Frida, Helena, Jennifer, Matts, Coffe, och flera. Trevliga människor hela högen!
Nu sitter jag här och skriver lite samtidigt som jag spelar The climb på gitarr som är gjord av Miley Cyrus. Senare ska jag äta potatis-gratäng med fläskfilé, efter det skall jag förmodligen vara med Emma och Tobbe, helnice!
Jag är lite smått trött och seg, men har förhoppningar på att det bättrar sig efter en bit mat.

322222
Jesper Andersson.

Uppdaterar senare.
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

RSS 2.0