Smoking his last cigarette

Godkväll på er alla!

Idag har jag endast befunnit mig hemma, här nämligen varit sjuk.. Hoppas jag kryar på mig.
Känns lite sådär att missa lektioner, men förhoppningsvis så var det ingenting alltför viktigt att missa.
Nu skall jag kolla på film.. Får se vilken det blir.
543212
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

"godnattmacka"

And the pouring rain continues..

Godkväll bloggen!
Här sitter jag med en pågen macka med ost och gurka på... Egentligen sällsynt gott vid närmare eftertanke.

Nu är det färdigt-packat inför hajken imorgon och jag känner mig mer hajkig än någonsin.

Godnatt på er.
6432
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

kontraster

Pappa pussar mig i pannan och ber mig att ha en bra dag. Känns som om det inte kan bli svårt att fullfölja hans önskningar.. Mamma ropar, "vill ni ha smoothies?" Jag svarar nej och återgår till mitt skrivande här..

Godmorgon bloggen.
En sak jag verkligen tänker sträva efter framöver är att gå upp tidigare på mornarna. Jag hör ofta uttrycket " tid är pengar". Men mig veterligen är tid en möjlighet, en möjligthet där man kan välja vad man skall göra. Som jag i detta fallet, ( fy, beträffande mitt otroligt stora ego, att jag tar mig själv som exempel..) De gånger jag ber pappa väcka mig tidigare än vanligt, blir man en sådan dag som denna alltid överraskad. Man hör hur fåglarna kvittrar & hur solen långsamt men säkert åker upp på himlen. Man känner den friska luften och du har därmed aldrig känt dig så jordnära.

Nu skall jag ta mig en kopp kaffe och en bit utav vårt hembakade bröd. Därefter skall jag till min skola jag igår talade om, Donner.

Hoppas ni alla får en lika skön start på morgonen som jag har haft.
Och glöm inte av att le, bara 5 minuter om dagen.
765432
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

Med eller utan dig

Godkväll bloggen..

Jag befinner mig för tillfället i mitt rum där jag lyssnar på lite musik och överväger om jag skall börja läsa en ny bok jag hittat här hemma i hyllan. Boken skall enligt min pappa vara lite speciell utav sig så jag skall nog läsa den..

I ärlighetens namn så saknar jag min skola, vilket också innefattar mina klasskamrater.. Även om jag har fått ett väldigt bra intryck utav Donner (skolan jag nu går i).. Jag kan inte påstå att jag inte mår bra på Donner men jag gissar väl att detta bara är det mellanrum som man känner sig som mest ensam då man levt kring underbara människor i sin omgivning som man alltid känt sig bekväm med under hela grundskolan.

Medans ett kapitel avslutas startas ett nytt & när man väl står där i dörröppningen till sin nya omgivning, till nya kamrater att möta, så är ett försök till att vara hjärtligt glad inte komplex eller svårt, utan tvärtom. Nyfikenheten och den sociala individen kommer tillsammans verka för dig och leendet kommer omedvetet fram.

Lycka är ett sinnestillstånd, som allting annat här i livet kräver det övning. Men om man ägnar sig åt att le i 5 minuter om dagen, till att bara le. Så kommer det efter ett tag att komma naturligt.
897654
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

RSS 2.0