Rasisthoror, Marx-lovers och röken ifrån cigaretten är ljuvligare än någonsin

Jag brukar vanligtvis avstå ifrån att yttra några som helst politiska tankar eller liknande här, men denna gången blir ett undantag.
Jag såg just en grupp på Facebook, en grupp som heter "Vi gillar olika". Denna grupp är skapad utav aftonbladet och är emot rasism & främlighetsfientlighet, SD är då "naturligtvis" inkluderad. Jag kände mig näst intill tvingad utav mig själv att göra ett logginlägg i deras logg angående just detta. Logginlägget lyder:

"Sverige vill leva i ett så fullt demokratiskt land som möjligt, inte sant?
Det rimmar extremt dåligt om man tänker på att man väljer att totalignorera 360 000, ungefär det antal som röstade på sverigedemokraterna i år. Det är yttrandefrihet och åsiktsfrihet här i detta "förlovande" land men ändå så får man inte lov att ha en åsikt som ...är baserad på att man inte gillar mörkhyade såväl som ljushyade? De människor som representerar Sverige säger: "Var och en har rätt till yttrandefrihet. Denna rätt innefattar åsiktsfrihet samt frihet att ta emot och sprida uppgifter och tankar utan offentlig myndighets inblandning och oberoende av territoriella gränser". Måhända att jag uppfattas som rasist eller liknande genom att jag skriver denna text, observera att jag INTE är främlingsfientlig eller rasist. Har bara en åsikt om att jag finner det genant att man inte får lov att tycka som man vill, men ändå strävar vi efter att alla skall få tycka olika.."

Sköt om er alla.

Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!

 


Fitta, vit choklad, Gandhi wannabes & gitarren är framme.

Jag fick alldeles nyss en oerhört intressant fråga utav en vän under en msn konversation, den lyder följande:

"Vad säger du om ålderskillnad när det gäller kärlek då?"
"Var går gränsen?"
"Tänk i båda vinklarna, åt båda hållen lixom."

Mitt svar blev då:


"Jag tycker såhär.. Chansen till potentiell kärlek bör du alltid ta vara på.. MEN, det medför också risker, som allting annat. Som utomstående kan du aldrig bedöma om det är lämpligt eller liknande.. För du är då UTOMSTÅENDE, Dvs. du har ingen riktigt insikt i kärleken som består mellan dessa 2 människor. Men någonstans, under tid som gått och tid som komma skall så har vi människor alltid ett förnuft där vi avgör om vissa saker är rimliga eller inte.. Dock suddas ofta detta förnuft ut, med tanke på att förälskelser gör människor dumma. I en högre ålder medför högre livserfarenhet.. Denna livserfarenhet brukar väldigt ofta skildra människor i en massa saker såsom olika perspektiv och tolkningar osv. Det är hur långt man är villig att se förbi denna problematik kallad livserfarenhet som avgör om man kan vara tillsammans eller inte."

Sanna mina ord, enligt mitt tycke.

Nu sitter jag här igen, likt de tusen gånger tidigare och de tusen gånger som komma skall. Jag ser ut över de vackra höstlov som täcker markens gröna ytor. Jag spelar på min svarta gitarr, igen. Fingertopparna och öronen mina blir ständigt torterade undet tiden de sköna toner når mitt hjärta. Bilden är svartvit och äpplet är rödare än någonsin. Blodet pulserar i mina ådror och kylan tar över kroppen min. Sover, djupt.

Hej, är du min ängel?
123456543
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!






Den blick jag än gång fick, var det vackraste jag sett.

Lätt som en fjäder och tyngden av mitt hjärta är obeskrivlig.

Nu rinner de igen, tar de aldrig slut?
Hur mycket finns det egentligen? Maktlös.
Förlorat någonting som inte går att ersätta. Hjärtat mitt bultar och mina tankar forsar.
Du kommer vara lycklig & jag kommer känna de glittrande tårarna nerför mina kinder. Jag förblir den som står i skuggan och livet ditt tillbringas i ljuset som jag en gång hade, tillsammans med dig.

De tomma rum jag besitter fylls av tankar på dig, min älskade.
Hypnosen plågar mig, hur gör du?

Min spegelbild tycks inte spegla lycka längre. Den försvann likt vattnet på den ros den jag gav dig den soliga morgontimma du älskade mig som mest. Det förundrar mig, jag har inte sett dig sedan en månad. Jag har sett den månen, men inte dig. Jag har sett solnedgångar och soluppgångar, men ingenting av ditt vackra ansikte. De bitar av mitt brustna hjärta är så små att de kunde ledas genom ett nålsöga. Jag saknar dig som solen saknar blomman, som solen saknar blomman i djupet av vintern. Hur länge? Hur länge kommer hjärtat mitt härda ut den frysta världen din frånvaro har förvisat mig till? Hoppet vägleder mig, det är det som får mig igenom dagen och speciellt natten. Då drömmarna mina påminner mig om dig och din skönhet.
Jag vill känna dina silkeslena, mjuka, passionerande kyssar igen, när får jag?
Kärleken har givit mig vingar, så flyga måste jag.

Nu känner jag de igen, tar de aldrig slut?
Mina tårar.
45653
Hadet Fedt Tiep.

Yespear out!



RSS 2.0